NORSK SIKRINGSINDUSTRI

Norsk Sikringsindustri er et firma som er spesialisert på levering av utvendige automatiske porter og bommer, med tilhørende styre- og kontrollsystemer. I de seneste årene har vi også begynt med leveranser av betalingsløsninger for blant annet bomveier. Vi har et stort utvalg av spesifikke typer produkter innenfor vår produktkategori, alt ettersom hva du som kunde er ute etter. For å se detaljert utvalg av våre produkter og tjenester, se “Produkter”.

Vårt mål er at hver dag skal jobbe hardt for å fremstå som en profesjonell partner for kunder som ønsker fysisk sikring av arealer, bygg og trafikk av forskjellig omfang, stort som smått. Vi er trygge på at vi bruker vår solide kompetanse til å gjennomføre hvert oppdrag på en måte som tilfredsstiller kundens ønsker og behov, samt at produktene vi leverer er av høy kvalitet. Norsk Sikringsindustri sine ansatte er fordelt over ulike spesialfelt som økonomi, logistikk og elektronikk, noe som gir oss en bred og tverrfaglig kunnskap til å løse de fleste utfordringer.

Norsk Sikringsindustri holder til i moderne lokaler i Slitu, et lite tettsted i Eidsberg kommune i Østfold. Vi leverer til hovedsaklig til Stor Oslo og det sentrale Østland. Per dags dato har vi en stor og variert kundemasse. Vi har fornøyde kunder innen alt fra større industrier, tjenestefirmaer, offentlige etater, politi og forsvar til hyttefelt og privatpersoner. Vårt mål er å behandle alle prosjekter på lik linje, enten det er store eller små oppdrag. Vi skal være et firma som er for alle. Våre leveranser kan både være selvstendige, eller en del av et større system der vi opererer som underleverandør.

Om oss
Om oss

HISTORIE

Norsk Sikringsindustri sine røtter stammer fra det tidligere selskapet EL- Lås AS, som ble etablert i 1993. Magne Buer, daglig leder i Norsk Sikringsindustri, har basert mye av oppbyggingen og strukturen i dagens selskap gjennom erfaringen han opparbeidet seg gjennom tiden i EL- Lås, en bedrift han drev i 14 år.

Firmaet ble solgt i 2007, og dette ble starten på Norsk Sikringsindustri. Da man i det tidligere firmaet hadde konsentrert seg mest om installasjoner av store adgangskontroller og låseleveranser, ble fokuset i det nystartede selskapet rettet mot portautomatikk og løsninger for tilgangskontroll. Vi hadde en litt treg start de første årene, men fra 2010 og frem til i dag har man sett en solid økning i salg og arbeidsmengde. Mye av grunnen til dette ligger hos våre dyktige ansatte, samt både nye og tilbakevennende kunder. I seg selv er selskapet relativt ungt, men eiere og ansatte sitter imidlertid på lang fartstid og erfaringer innenfor bransjen og produktkategorien som tilbys.