AUTOMATISKE VEIBOMMER

Automatiske veibommer egner seg perfekt til situasjoner hvor man ikke har anledning til å fysisk styre åpning og lukking. Det gjør valg av denne typen bom til en meget fleksibel og effektiv løsning. Typiske bruksområder for automatiske veibommer er parkeringsplasser, industriområder og borettslag. Vi tilbyr flere ulike typer av automatiske veibommer, alt etter hvor robust du ønsker at veibommen skal være. Kontakt oss gjerne for bestilling eller spørsmål.

Manuelle veibommer egner seg godt til bruk hvor adgang skal være lukket i en begrenset tidsperiode. De skal ha som formål å ha regulere trafikk på en enkel måte. Typiske bruksområder for manuelle veibommer er hytteveier, idrettsanlegg, borretslag og sykkel/gangveier hvor biler ikke skal ha adgang.

Vi leverer veibommer fra Ditec og Elka.
Ditec har over lengre tid levert veibommer og adgangsystemer av solid kvalitet, med fokus på sikkerhet. Veibommene er brukervennlige, og innehar også et tiltalende design.

Elka leverer veibommer i meget solid utførelse. Veibommene er beregnet for industriell og robust bruk. ELKA leverer produkter med lang levetid, og har 10 års garanti mot rust på sine ES-modeller.

Om våre porter
Om våre porter

FJERNKONTROLLER OG ÅPNESYSTEMER

For automatiske veibommer, finnes det en rekke ulike muligheter for å styre åpne/lukke mekanismer. Vi har erfaring med mange forskjellige systemer, alt etter hvilket behov som passer kunden best. I bunn og grunn innehar disse produktene det samme prinsippet som en nøkkel og en lås, men man behøver ikke å være fysisk tilstede ved låsen for å åpne sperringen.
Vi fører bl.a. ZEN og BIXR.

ZEN er et fjernkontroll system som er sikret imot illegal kopiering samtidig som det forenkler åpning og kontroll med poster og veibommer.

BETALINGSVEI- OG VAREKONTROLL UTSTYR

Norsk Sikringsindustri tilbyr ulike sytemer hvor man tar betaling mot at en sperremekanisme åpner seg. Typisk kan dette dreie seg om bomveier, offentlige toalett og.l. Terminaler til betalingsveier er en viktig del av vår virksomhet.

Om våre porter
Om våre porter

UTVENDIGE SLAG, FOLDE OG SKYVEPORTER

Skyveporter egner seg godt både til områder der åpningen som skal dekkes er relativt bred, samt hvor det gjerne er lite plass foran bygningen. Det gir også en ekstra sikkerhet i forhold til en enkel bom, da dette stenger uvedkommende ute fra området du vil sikre på en mer tilfredsstillende måte. De fleste av våre frittbærende skyveporter er utviklet i stål,med formål om å tåle stor trafikk, fysisk sikkerhet samt et tøft klima.

Åpning og lukking av portene kan utføres ved alt fra tidsstyring og fjernkontroller, til adgangskontroll og telefonoppringning. Vi finner den løsningen som passer best for ditt bruk.

AUTOMATISKE SLAGPORTER OG FOLDEPORTER

Vi leverer alle typer slagporter, både med og uten motor. Hos har du muligheten til å få spesialdesignede porter, eller helt standard slagporter. Vi tilbyr porter i alle lengdestørrelser. Ta kontakt i dag for dine ønsker og behov.

Om våre porter
Om våre porter

KLEMSIKRING SKYVE- OG SLAGPORTER

Klemsikring er meget viktig at det blir tatt hensyn til når man monterer skyveporter. Store masser er i bevegelse, og sjansen for klemskader er tilstede. Vi følger reglene som er i henhold til retningslinjer for utarbeidelse av sikkerhetstiltak satt av EUs maskindirektiv. Vi tar hovedsaklig i bruk radiomottakere og fotoceller som plasseres på portene. Dette skal hindre at ulykker oppstår. Vi har et stort utvalg av slike produkter.

HYTTE- OG INDUSTRIBOM

Ved innkjøp av en hyttebom eller industribom, er det flere faktorer du som kunde bør ta stilling til. I perioder vil veibommen potensielt stå urørt over lengre tid. Det er viktig at veibommen skal fungere i flere år, med lite trafikk i et røft klima. Man bør ha som hensikt at veibommen skal være en langsiktig investering. Det er derfor essensielt at veibommene man velger til hyttefeltet er av robust og solid kvalitet. Våre QIK- veibommer er av standarden du trenger til slike løsninger.

Om våre porter